Back to work

First time moms die na de bevalling van hun eerst kindje ten volle willen genieten van hun zwangerschapsverlof (zonder zorgen over terug aan het werk gaan, want dat vraagstuk hebben we voordien al aangepakt). Na die kostbare maanden gaan we dankzij de juiste voorbereiding voor een kickstart op professioneel vlak, al of niet gecombineerd met een continuering van borstvoeding (indien dat wenselijk is + waar nodig in samenwerking met een vroedvrouw/lactatiedeskundige).

De coaching start vanaf 25 weken zwangerschap en gaat door tot je weer helemaal ‘up and running’ bent. De exacte start- en einddatum mag je helemaal zelf bepalen. De gesprekken vinden digitaal plaats of waar je maar wil (bij ons, bij jou, tijdens een wandeling in de natuur).

Beeld je in, je zit je baby om 2u ‘s nachts van zijn nachtvoeding te voorzien. Het is pikdonker, muisstil en je molen begint te draaien. Lastige gedachten komen in je op:

“Het gaat me nooit lukken om haar straks achter te laten als ik voor het eerst weer moet gaan werken.”

“Zal ik op het werk weer in hetzelfde ritme kunnen stappen nadat ik zolang thuis ben geweest?”

“Zal mijn baby zich in de steek gelaten voelen, en zullen we onze diepe hechting verliezen nadat ik weer aan het werk ben gegaan?”

“Dien ik dit leven te combineren met ook nog uit werken te gaan? Ik ben nu al doodop.”

Herkenbaar? Weet dat je niet de enige bent. De enige manier om deze (vaak irreële) angsten het zwijgen op te leggen en jezelf klaar te stomen om terug te keren naar het werk, ligt in de manier waarop je je voorbereidt op je nieuwe rol als werkende moeder.

Wij zijn er om daarbij te helpen.

Programma