Leadingmoms is ontstaan vanuit het idee dat elke moeder het recht heeft haar leven met korte ei te leiden. Een leven dat de moeite waard is – dat verdergaat dan puur over-leven – dan rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan. Hoewel dat er altijd bij zal horen. Een leven waarin we stilstaan bij onze wensen en aspiraties, loslaten van controle, perfectie en meningen van anderen, en verdergaan op weg om onze dromen zowel privé als professioneel waar te maken.

Onze coaching sessies en toekomstige online trajecten bieden handvatten om met een frisse blik stil te staan en te reflecteren over hoe we vandaag de leiding over ons leven nemen. Hoe we het moederschap en al die andere rollen die het leven aanneemt beleven, en combineren, of niet. Er is geen foute of juiste manier van moederen, geen positief of negatief en geen traag of snel. Dat is en blijft het uitgangspunt.

Leadingmoms werkt vanuit eigen overtuiging (en hands-on ervaring) aan de hand van 3 pijlers:

DO YOU

Jij -en alleen jij- hebt de regie van jouw leven
Wat als je eens stilstond bij wie je nu écht bent, diep vanbinnen?
Durf jij in vraag stellen hoe het nu echt met je gaat?
Waar sta je vandaag? Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig?

Wees MILD voor JEZELF

Laat perfectie en controle varen
Minder is ook goed (juiste keuzes maken, niet alles willen)
Vergeet jezelf niet in de drukte van alledag
Leer opnieuw ontspannen

LEEF GULZIG zonder je te verslikken

In het moment leven (ipv bezig te zijn met de volgende taak)
Van moetjes naar “nice to haves”
Stel je geluk niet uit – one life, live it
Wacht niet tot een burn-out je dwingt tot stilstaan en vertragen

Vertrouwen op de keuzes die jij maakt als vrouw, als moeder, als werknemer, als ondernemer – zodat je bewust(er) kunt genieten van jouw leven. Een leven waarin er rust en balans is tussen werk en gezin. En waar je het jezelf gunt om tijd en ruimte te maken voor wat er echt toe doet (ja, dus ook voor jezelf). Een leven waarin jouw gevoel leidend is (met korte EI), en waar je minder aandacht hecht aan de mening van anderen. Waarin je los durft te laten, je goed in je vel zit en met volle aandacht geniet van je gezin, je professionele ontplooiing en de momenten voor jezelf.

Een leven waar jij je dromen achterna jaagt, en dit voorbeeld ook impliciet aan je eigen kinderen doorgeeft.