Psychologische begeleiding / coaching

Checking in
  • We bekijken samen jouw klachten en je hulpvraag (“wat wil je graag anders zien?”)
  • We staan stil bij je belangrijkste noden en hoe ik jou daarbij kan helpen

Een eerste verkennend gesprek zorgt vaak al voor enige opluchting en een vrijer gevoel, want de stap naar professionele hulp is vaak geen evidente. Soms gaan daar dan ook jaren aan vooraf. Met de juiste inzichten in je eigen belevingswereld leer je je valkuilen en gevoeligheden herkennen en veranderen. Daar is het nooit te laat voor, daar ben je nooit te oud voor.

Aan het einde van ons eerste gesprek geef ik je meer info over hoe we samen aan de slag kunnen – jij beslist of en hoe we samen op pad gaan.

75eur / 60 min

1-1 SESSIE

De opvolgsessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden.

  • Face to face in de praktijk (regio Diest) of op locatie
  • Online via Zoom

75eur / uur

Aanpak op maat

Na iedere afspraak ontvang je een e-mail met de rode draad van ons gesprek en suggesties over hoe je deze nieuwe inzichten kan toepassen in je dagelijks leven (inbegrepen in de prijs). Want, werken aan jezelf doen we niet enkel tijdens de sessies maar bovenal ook tussen de sessies.

Naarmate de begeleiding vordert laten we meestal wat meer tijd tussen onze gesprekken. Zo blijft het totaal aantal sessies en dus het financiële plaatje haalbaar. We gaan erg praktisch te werk, en de mails zijn hierop een fijne aanvulling. Persoonlijk advies, waarop je voor de rest van je leven kan terugvallen en vertrouwen.

Tegemoetkoming mutualiteit / werkgever / mogelijkheid tot facturatie

In tegenstelling tot andere zorgverleners worden de diensten van klinisch psychologen in België nog niet gedekt door elke ziekteverzekering.
Een aantal mutualiteiten voorziet momenteel wel een (beperkte) terugbetaling. Bij aanmelding kunnen we samen de mogelijkheden bekijken voor eventuele terugbetaling.

Daarnaast zetten heel wat werkgevers in op persoonlijke ontwikkeling. Bespreek of onze gesprekken deel kunnen uitmaken van het budget voor persoonlijke groei (en als niet, vraag dan of het eventueel kan worden toegevoegd).

Facturatie voor zelfstandigen/bedrijven en offertes op maat zijn mogelijk.